Tapahtuma: Ke 21.6. Puutarhakadun Auditorio, Turku

Hei,

Olisin iloinen jos näkisin sinut 21.6 ke klo. 9-11 Turussa Puutarhakadun Auditoriossa järjestettävässä tapahtumassa, jossa yhtiömme VSS Biopower esittelee biovoimalaitoshanketta. Paikkana on Puutarhakadun Auditorio, Puutarhakatu 1, Turku.

Biovoimalaitoksen rahoituksen viimeistä osaa kerätään nyt joukkorahoituksen keinoin.

Tilaisuudessa esittelen hanketta yhtiön toimitusjohtajan roolissa. Aikaa on myös kysymyksiin ja kommentointiin. Yhtiömme kaksi muuta omistajaa eli Jari ja Rami Sillanpää ovat myös paikalla. Luvassa on mielenkiintoinen yhdistelmä kestävää kehitystä, kannattavaa liiketoimintaa ja kiertotaloutta.

Sinulla on halutessasi mahdollisuus lähteä mukaan sijoittajana yhtiömme liikkeelle laskemaan vaihtovelkakirjalainaan. Hyviin pörssin ulkopuolisiin kohteisiin ei ole aina niin yksinkertaista päästä sijoittamaan mutta nyt sellainen mahdollisuus on tarjolla. Tuotto-odotus yhtiössä on erittäin hyvä ja exit mahdollisuuskin on varattu jo 3 vuoden päähän jolloin vaihtovelkakirjalaina erääntyy. Voit silloin valita kotiutatko pääoman vai otatko sen sijaan yhtiön osakkeita eli tulet mukaan omistajaksi kanssamme.

Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä sinulta mitään eli voit aivan huoletta tulla nauttimaan kanssamme aamiaista ja kuulemaan miten tulevaisuuden Suomea rakennetaan. Ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti järkevästi. Nämä kaksi sanaa kun eivät ole aina samaan lauseeseen tainneet mahtua.

Ole ystävällinen ja vahvista tulosi minulle sähköpostilla jouni.virtanen@77.240.19.20. Olet myös lämpimästi tervetullut kutsumaan ystäviä tai muita tuttuja joita uskoisit hankkeen puhuttelevan. Oheistan myös lyhyen pdf-muotoisen esitteen hankkeesta ja sen rahoitussuunnitelmasta.

Voit myös tutustua hankkeeseen edeltäkäsin kampanjasivuillamme osoitteessa http://www.rahamarkkinakeskus.fi/kampanjat/

Toivottavasti nähdään ensi maanantaina!

Jouni Virtanen
Toimitusjohtaja
VSS Biopower